top of page

GELUID EN COMPOSITIE

Frederik De Clercq

IMG_2713.jpg

Is je gehoor je favoriete zintuig? Ben je gefascineerd door het grensgebied tussen muziek en geluid? In het atelier ‘Geluid en Compositie’ verkennen we hoe geluiden uit je dagelijkse omgeving muziek kunnen worden of composities kunnen verrijken.

 

Met opnameapparatuur en Ableton Live gaan we aan de slag om composities, songs of elektronische muziek te maken die rijke en unieke texturen hebben. We bouwen onze eigen virtuele instrumenten met field recordings en kunnen zelfs toewerken naar een collectieve live performance.

 

Voorkennis van muziekcreatie of software is geen vereiste, een bereidheid om je oren te gebruiken en je avontuurlijke audioknutselaarshoed op te zetten zijn dat wel.

Max. 10 deelnemers

Frederik De Clercq.jpg

Wie is de coach?

Coach Frederik De Clercq is sinds 2016 vooral aan het werk als componist, songwriter en zanger. Zo creëert hij soundtracks voor theater, audiofictie, audiodocumentaires of reclame, begeleidt hij sociaal-artistieke projecten en beklimt hij het podium als performer met eigen muziekprojecten.

Zijn werken waren al te bekijken of beluisteren op podia en/of radiozenders in België, Nederland en Duitsland. Hij heeft zich gespecialiseerd in klankbewerking, synthesizers, samplers en de creatie van bijzondere timbres en maakt zo soundtracks met een unieke klank.

Meer weten over de coach?

www.studioree.com

bottom of page