PRAKTISCH

WANNEER

Van maandag 19 juli (10 u) tot en met zondag 25 juli (14 u).

INSCHRIJVEN

Dit doe je via het inschrijvingsformulier.

Je krijgt een e-mail ter bevestiging en een uitnodiging tot betalen. Indien je binnen de drie weken niet hebt betaald, wordt je inschrijving automatisch geannuleerd.

Binnen de twee weken krijg je van ons een definitieve bevestiging voor je deelname aan het atelier. Na betaling is je inschrijving dan definitief. Ook hiervan krijg je bericht.
Let wel: indien je twee jaar na elkaar voor hetzelfde atelier inschrijft, kunnen andere deelnemers voorrang krijgen.

 

PRIJS

Deelnemers met een attest jeugdwerk: €370
Deelnemers jonger dan 35: €420
Alle anderen: €500
 

ANNULEREN

Wanneer je je deelname annuleert vòòr 19 juni 2021, betalen we je inschrijvingsgeld terug, met aftrek van 20 euro administratiekosten. Let op: deze annulering moet gestaafd worden met een geldig bewijs of een bewijs van overmacht. Annuleringen na 19 juni worden niet terugbetaald.
Indien een atelier niet kan doorgaan omwille van te weinig deelnemers of het wegvallen van de coach (ziekte, overmacht), wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald

VERZEKERING

Je participeert aan de Zomeracademie als privépersoon. Vanuit de Zomeracademie is er geen extra verzekeringspolis.

VERLOOP

Tijdens de Zomeracademie beschikt ieder atelier over een eigen werklokaal.
De concrete werkuren en dagplanning overleggen de deelnemers met hun coach.
Doorgaans wordt er gewerkt in blokken van twee uur, tussen 9 u en 22 u.

In alle werklokalen is er draadloos internet.
Alle ateliers beschikken over het nodige werkmateriaal.
Je mag ook zelf materiaal meebrengen, maar zorg dan wel dat deze verzekerd zijn tegen schade of diefstal.
Enkele weken voor de Zomeracademie zal de coach van je atelier je contacteren voor eventuele bijkomende zaken.

OVERNACHTEN

In de prijs van de Zomeracademie zijn de overnachtingen inbegrepen.
Je deelt een zespersoonskamer (3 stapelbedden) met twee andere deelnemers. Met wie, dat kan je tijdens de eerste dag van de Zomeracademie zelf bepalen.

De kamers zijn voorzien van een douche, twee wastafels en één kleerkast per persoon. De toiletten bevinden zich op de gang.
Destelheide voorziet lakens, donsdekens en kussenslopen, maar breng je eigen handdoeken en toiletgerief mee.
Aangezien er slechts enkele individuele kamers ter beschikking zijn, is een eenpersoonskamer enkel mogelijk mits een medisch attest.​

ETEN

Speciale diëten of voedselallergieën moeten op het inschrijvingsformulier vermeld worden (bij ‘extra opmerkingen’). Bezorg ons ook een medisch attest waarin deze beschreven staan. Zo kan de kok hier zoveel mogelijk rekening mee houden.
Omwille van de strenge HACCP-regelgeving is het niet toegelaten om in het zelfbedieningsrestaurant eigen meegebrachte voedingswaren te verbruiken.

BAR

De bar gaat open om 21.30 u. Hij wordt uitgebaat door een van onze medewerkers.
Er is een licht- en geluidsinstallatie aanwezig. Voel je vrij om je eigen muziek mee te nemen en je dj-kwaliteiten te delen met de andere deelnemers.

WAAR

Destelheide is een centrum voor jeugd, kunst en creatie in Vlaanderen.

Destelheide is een modern, gedurfd, duurzaam en gezellig gebouwencomplex van glas, beton en hout op een uitgestrekt en natuurrijk domein in de groene rand van Brussel.

HOE TE BEREIKEN?

Openbaar vervoer: Neem de trein tot in Halle en dan verder met bus 153 of bus 155 richting Drogenbos. Stap af aan de halte Destelheide. 

 

Auto: E19 Bergen-Charleroi afrit 20 Alsemberg – richting Huizingen/Alsemberg

Carpool: voor de start van de Zomeracademie krijg je een carpoollijst met de e-mailadressen van de deelnemers, zodat je eventueel kan afspreken om samen kostendelend te reizen.

Opgelet: wil je niet dat jouw gegevens doorgestuurd worden, vermeld dit dan expliciet op je inschrijvingsformulier (bij ‘extra opmerkingen’).

 

Opgelet: wil je niet dat jouw gegevens doorgestuurd worden, vermeld dit dan expliciet op je inschrijvingsformulier (bij ‘extra opmerkingen’).