top of page

SONGWRITING

Jonas Winterland & Lennaert Maes

IMG_2446.jpg

Dit atelier is volzet. Je kan je inschrijven op de wachtlijst of je gading zoeken in een van de andere ateliers.

Een aanstekelijke groove, een wonderlijke melodie, knappe lyrics …

 

In welke taal je ook schrijft, het zijn altijd dezelfde bouwstenen die maken dat een song uitgroeit tot een uitstekende song. Een lied dat de mensen raakt en zo verder leeft.

Tijdens het atelier songwriting krijg je elke dag een prikkelende schrijfopdracht, die je uitdaagt om te groeien als songwriter. Bovendien volgen coaches Jonas en Lennaert je persoonlijk op en krijg je hun jarenlange ervaring en vakmanschap mee om ervoor te zorgen dat je met een pak nieuwe songs naar huis gaat.

PS: Het is handig dat je een begeleidend instrument bespeelt, maar geen must om dit atelier te komen volgen.


Max. 12 deelnemers .

Jonas winterland_3 (2).jpg
foto Len Antwerpen .png

 

 

Wie zijn de coaches?

Jonas Winterland is singer-songwriter die schrijft in de traditie van Eels, Spinvis en Bob Dylan. Hij bracht 4 albums uit, waaronder het voor een MIA genomineerde ‘Mensen zijn gemaakt van dun papier’. Zijn songs haalden de nationale radio’s, en hij mag zowel Raymond van het Groenewoud als Tom Barman (dEUS) tot zijn fans rekenen.

 

Lennaert Maes is de frontman en songschrijver van Lenny & de Wespen. Ze haalden de Ultratop Top 10 met singles als ‘Hey Marie’, ‘Pleisterplaat’, ‘Alles gaat goed’ en ‘Einde van de rit’. Daarnaast leverde Lennaert voor verschillende muziekproducties tekst en muziek voor o.a. Kommil Foo, Jan De Wilde, Eva De Roovere, Elvis Peeters, Neeka, Marcel Vanthilt en PP Michiels.

bottom of page