top of page

SONGWRITING

Lennaert Maes

2021-07_19_ZomerAc_SONGWRITING_A7RIII__Bestandsnaamachtervoegsel_(nummer)-9.jpg

Schrijf je graag songs of wil je ze graag schrijven? Schrijf je dan in voor dit atelier.

Je krijgt een week lang tips en tricks mee, wordt geprikkeld met schrijfopdrachten en je gaat snel aan het werk. Proberen is leren. Op het einde van de week keer je met nieuwe liedjes en/of ideeën naar huis.

Het is handig als je een instrument bespeelt, maar het is geen voorwaarde om deel te nemen.

Dit atelier is perfect voor wie al songs schrijft en zijn skills wil aanscherpen, maar ook voor wie nog nooit een lied schreef, en zich daaraan graag wil wagen.Max. 10 deelnemers .

foto Len Antwerpen .png

Wie zijn de coaches?

Lennaert Maes begeleidt het atelier. Hij is de frontman en songschrijver van Lenny & de Wespen. Daarnaast schreef hij onder meer tekst en muziek voor Kommil Foo, Jan De Wilde, Eva De Roovere, Elvis Peeters, Mauro Pawlowski, Neeka, Guy Swinnen, Marcel Vanthilt en PP Michiels in het kader van muziekproducties als 'S.O.L.I.D.A.I.R', 'iet me ziel', en 'Soundtrack van de Demerbroeken'. Momenteel werkt Lennaert aan een solo-album en schrijft hij nieuw werk voor Liliane Saint-Pierre.

In het midden van de week komt Ernst Jansz langs om zijn ervaring als songschrijver te delen in een gesprek. Ernst Jansz was stichtend lid van Doe Maar, en schreef songs als ‘De Bom’ en ‘Belle Hélène’ voor de band. Ernst maakte ook een aantal zeer knappe solo-albums.

Meer weten over de coaches?

www.lennaertmaes.be

www.ernstjansz.com

bottom of page