top of page

SCHRIJVEN

Stijn Vranken

schrijven atelier.jpg

“Ik heb het einde verborgen en ben vergeten waar.

Dat leek me een prima begin."

Zeven dagen lang dompelen we ons onder in een zee van taal. We laten ons verleiden door haar vloeibaarheid, haar bruisende ritme, haar scherpte, haar adembenemende diepte... We creëren daarbij ruimte om te sleutelen aan eigen materiaal, maar laten ons ook uitdagen en verwonderen door kruisbestuivingen met andere workshops.

En ook dit keer stappen we met onze teksten weer het podium op. Ervaring is hierbij absoluut niet vereist, we werken stap voor stap toe naar een integer maar onvergetelijk toonmoment.

Twijfel je of je gedachten gedichten zijn? Waar ligt je literaire kracht? Ben je een messcherpe snelschrijver of een geduldige puzzelaar? Nieuwsgierig naar het podium?

Onder inspirerende begeleiding van Stijn Vranken ga je op zoek naar hoe de taal ons drijft, hoe zij in onze handen de werkelijkheid verzint en de lezer omhelst.

Volzet: wachtlijst

stijn_vranken.jpeg

Wie is de coach?

Stijn Vranken is dichter en performer. Hij publiceerde vier dichtbundels en een graphic novel. Naast poëzie schrijft hij ook theaterteksten en staat hij op de planken met eigen voorstellingen. Vranken is ook de oprichter van De Sprekende Ezels, een maandelijks experimenteel podium voor poëzie, muziek, comedy en andere podiumkunsten. Van 2014 tot 2016 was hij stadsdichter van Antwerpen, nu coördineert hij het stadsdichterschap.

Meer weten over de coach?

www.stijnvranken.be

bottom of page